Eten en drinken

Eten en drinken

 

Ontbijt

 

Eén van de belangrijkste momenten van de dag is natuurlijk het ontbijt. Het ideale moment om rustig wakker te worden en een goede start van de dag te maken. Wij bieden jullie dagelijks een verrassend ontbijt buiten aan de ontbijttafel of onder de olijfbomen. Bij minder goed weer serveren we het ontbijt binnen. Moest u een bepaalde voedselallergie hebben, dan laat u dit best op voorhand even weten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunch

 

Wanneer u een uitstap maakt zijn er wellicht tal van adresjes waar je voor een erg democratische prijs kan lunchen. Moest u echter een wandeling willen maken in het nabijgelegen natuurpark of een rustig dagje in de b&b plannen, dan bieden we eveneens een lunch aan. Dit bieden we aan tegen een democratische prijs.

 

Avondmaal

 

Mits voorafgaande reservatie wordt er eveneens een avondmaal geserveerd tegen een democratisch prijs. Dit kan gecombineerd worden met een lekker Portugees wijntje en de typische Fado muziek op de achtergrond. Gelieve dit bij reservatie of bij aankomst door te geven.

 

Drank

 

Er is een minibar aanwezig op iedere kamer. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een drankje te bestellen aan het zwembad. Vraag hiernaar en we laten je graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Tel: 00351-965 008 954

info@carpediemanjafrank.com

© All Rights Reserved

Casa Carpe Diem Anja & Frank